Finalisti sectiuea interpretare 2017

Felicitari tuturor concurentilor straini finalisti la a VIII-a editie a Festivalul International Volare 2017! Congratulations to all finalist foreign competitors at Volare International Festival 2017!

Foreign competitors.docx

Felicitari tuturor celor care si-au dorit sa participe la Festivalul International Volare, editia a VIII-a. Tara noastra are un numar impresionant de talente ce merită evidențiate. Succes tuturor in pregatirea continuă!

Felicitari concurentilor, profesorilor si parintilor !

Pana la data de 10 iulie 2017 toti concurentii sunt rugati sa finalizeze documentele solicitate (textul atat in limba romana cat si in limba engleza) si declaratia de cesionare drepturi pe perioada festivalului.

De asemenea, negativul in format mp3 pe care va canta concurentul in festival va fi trimis prin email pentru a se realiza banda de concurs. Nu se admit modificari in perioada  desfasurarii festivalului.

Va asteptam cu drag la Piatra –  Neamț!

 In cazul in care, din motive personale exista concurenti ce doresc sa se retraga din concurs, va rugam sa informati organizatorii festivalului, pentru a putea proceda la inlocuirea concurentul si a da astfel posibilitatea urmatorului clasat sa participe.

Scroll to Top