Festival Volare 2014

Zbor spre glorie – Octavian URSULESCU

Fotografii Festivalul International Volare 2014 Tirgu Neamt

Harta de la locul de cazare la sala de spectacol

Participanti straini / Foreign Competitors

Felicitări compozitorilor și textierilor pentru minunatele compoziții transmise la secțiune creație Volare 2014 care anul acesta a fost împărțită în două subsecțiuni: copii și adolescenți!

La această ediție, organizatorii au decis ca până în seara de concurs să se cunoască doar titlul melodiei și interpretul acesteia pentru a respecta egalitatea de șanse.

Succes interpreților pentru a prezenta în finală la cel mai înalt nivel primele audiții!

Nota: felicitari tuturor celor care si-au dorit sa participe la Festivalul International Volare, editia a V-a. Tara noastra are un numar impresionant de talente ce merita evidentiate. Faptul ca o parte din concurentii care s-au inscris nu se afla printre finalistii editiei a V-a, nu inseamna ca nu-i vom regasi pe listele viitoarelor editii. Succes tuturor in pregatirea continua.

Felicitari concurentilor, profesorilor si parintilor !

Pana la data de 15 august 2014 toti concurentii sunt rugati sa finalizeze documentele solicitate (textul atat in limba romana cat si in limba engleza) si declaratia de cesionare drepturi pe perioada festivalului.

De asemenea, negativul pe care va canta concurentul in festival va fi trimis prin email pentru a se realiza banda de concurs. Nu se admit modificari in perioada desfasurarii festivalului.

Va asteptam cu drag la Tg. Neamț!

In cazul in care, din motive personale exista concurenti ce doresc sa se retraga din concurs, va rugam sa informati organizatorii festivalului, pentru a putea proceda la inlocuirea concurentul si a da astfel posibilitatea urmatorului clasat sa participe.

 

S-a afișat REGULAMENTUL ediției a V -a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Volare”.

The rules for the Fifth Edition of the Volare Internation Music Awards for Young Talents 2014 have been published.

afis

Scroll to Top