Comunicat

Comunicat

Felicitari tuturor celor care si-au dorit sa participe la Festivalul International Volare, editia a III-a. Tara noastra are un numar impresionant de talente ce merita evidentiate. Faptul ca o parte din concurentii care s- au inscris nu se afla printre finalistii editiei a III-a, nu inseamna ca nu-i vom regasi pe listele viitoarelor editii.

Ne pare rau ca spatiul de cazare (Hotelul „ Centrul Social Cultural Sf. Paisie de la Neamt”) nu are decat 50 de camere disponibile, motiv pentru care numarul de concurenti este limitat. Din acelasi motiv concurentii din jud. Neamț nu beneficiaza de cazare pe durata festivalului.

Daca din diferite motive concurentii admisi nu vor mai putea participa la programul festivalului sunt rugati sa anunte pana la data de 15 august 2012 pentru a putea fi inlocuiti si a da posibilitatea altui concurent de pe listele de rezerve sa participe si, de asemenea, trupele coregrafice sa nu pregateasca inutil momentele respective.

Succes tuturor in pregatirea continua!

Felicitari concurentilor, profesorilor, compozitorilor, textierilor si parintilor!

Pana la data de 15 august 2012 toti concurentii de la sectiunea interpretare sunt rugati sa finalizeze documentele solicitate (textul atat in limba romana cat si in limba engleza) si declaratia de cesionare drepturi pe perioada festivalului.

De asemenea, negativul pe care va canta concurentul in festival va fi trimis prin email pentru a se realiza banda de concurs. Nu se admit modificari in perioada desfasurarii festivalului.
Succes!

Scroll to Top